КАК ДА ИЗБЕРЕМ СВОЯТ СВАТБЕН ФОТОГРАФ?

Избор на сватбен фотограф. Какво трябва да имате предвид при избора

на фотограф за вашият сватбен ден.

 

Ето списък на някои от нещата, които трябва да имате предвид при търсене на сватбен фотограф.

  • 1. Индивидуален подход

Професионална сватбена фотография Русе и ВарнаКогато избирате сватбен фотограф от първостепенно значение е личният контакт със него. Имайте предвид, че избирате човек, който ще бъде през целия ден с Вас, с вашите приятели, семейство и роднини. Понякога личността и харизмата на вашия сватбен фотограф може да зададе тона на целия сватбен ден. Затова не бива да подценявате вашите впечатления при срещата с вашият бъдещ сватбен фотограф.

Лично аз предпочитам, предварителна неформална среща с младоженците, който ще снимам. Среща на която ще имаме възможност да обсъдим всички идеи и виждания който имате за своят сватбен ден, детайли относно организацията и най-вече да се опознаем като хора, което за мен като сватбен фотограф е от изключителна важност. Това ще ми помогне до голяма степен в процеса на снимане, за да мога максимално реалистично да запечатам вашите емоции по време на сватбата.

  • 2. Цена за сватбена фотография

Сватбена фотография в Русе и ВарнаРазбира се, в повечето случай цената оказва влияние при избора на сватбен фотограф, но тя не трябва да бъде единственият фактор, който има значение. В крайна сметка след обетите, църквата, ресторанта и партито, сватбената фотография ще бъде всичко, което ви остава като спомен от вашия сватбен ден.

Моят съвет е да се информирате максимално добре, за предлаганите услуги на съответният сватбен фотограф и с всички подробности за това какво включват и какво не.

  • 3. Време за заснемане.

Вашият фотограф трябва да бъде с Вас от началото до края. Нормално е като сте си избрали и харесали сватбен фотограф той да бъде човека който ще ви снима през целият ден. Не харесвам практиките в който част от деня се снима от друг фотограф, освен ако не сте запознати детайлно с него и с неговата работа също.

Професионална сватбена фотография Русе и ВарнаИ не на последно място, дори да не се спрете на мен като избор за ваш фотограф, моят съвет е задължително да изисквате да видите поне една цяла сватба, а не само отбрани кадри от много сватби. Всеки може да направи няколко хубави кадъра от хиляди снимки и моменти.  По важното, за да не останете разочаровани, е детайлно да се запознаете с работата и стила на съответният фотограф.

Всички средства, които ще инвестирате в организацията и приготовленията за вашата сватба с времето ще бъдат позабравени. Инвестицията в качествена фотография е единствената която остава за следващите десетилетия и единствената, която ще има стойност и за вашите внуци.

За връзка с мен моля използвайте формата за контакти 

или се обадете на тел. 0878 4567 34