Отзиви

Сватбена фотография

Сватбеният ден е миг, който всяка влюбена двойка, решила да предприема тази крачка, очаква с нетърпение, вълнение и...притеснение от това дали всичко ще се „случи” така, както очаква.
Колкото и рано да се започне с организацията на едно сватбено тържество, винаги има още много какво да се направи в последния момент. Това малко или много изнервя обстановката, младоженците....
От мое и името на съпруга ми, искам да изряза огромната си благодарност и комплимент към работата на Иван Атанасов!
Като фотограф, като професионалист, като личност – той успя да заснеме не само важните моменти от Нашия ден – той запамети най-непринудените, най-естествените и най-неподправени погледи, жестове, емоции. С професионализма си успя да „въведе” спокойствие и усещане, че всичко е повече от прекрасно!
Нито за миг не се наложи да се държим или стоим по определен начин, „за да се получи снимката”. Снимките се „получаваха” без дори да усещаме, че той е около нас!
Благодарим за прекрасните снимки, за настроението, което създаде, за незабравимите спомени и за това, че ни позволи да се забавляваме, без притеснение от „обектива”!
И не на последно място – благодарим за това, че ни направи свидетели, в последствие, на ситуации, които сме пропуснали в момента на тяхното случване 😀
Желаем много професионални успехи, в което сме сигурни, че ще се случи!

Паулина Трифонова

Сватбена фотосесия

Изключително сме щастливи, че избрахме точно Иван Атанасов да бъде до нас в най- щастливия ден от живота ни. Той успя да улови и запечата всички моменти, всички наши емоции и на хората около нас и то дори без да го забележим. Изключителен професионалист. Всеки път когато разглеждаме снимките му изживяваме отново и отново нашия сватбен ден. Тези снимки, говорят, смеят се и плачат. Благодарим ти Ванка.

Теодора Пенчева

Сценична фотосесия

Супер доволна съм от професионализма и коректността, която показа. Веднага разбра от какво се нуждая, много приказки не бяха необходими. Да не говорим, че супер бързо откликна на молбата ми за фотосесия, даде ми добри съвети за стил и идея на снимките. И най-важното - резултата беше много добър.

Румяна Михова

Сватбена фотография

Нашата сватба бе организирана изцяло от чужбина, беше трудоемко да се координира една цяла сватба от такова далечно разстояние. Иван ни направи голямо впечатление първо поради своята постоянност в комуникацията и това ,че пътува от друг град за да бъде фотограф на големия ни ден в Русе. Поради малкото време, с което разполагахме пристигайки за сватбата си, точността и професионализма бяха от огромно значение. Иван винаги се отзоваваше, когато ни беше нужен за съвет.Тъй като ние сме смесена двойка- Българка и Англичанин, за нас беше важно сватбата да съчетава и двете култури, съответно това трябваше да се усети и чрез снимките. Поискахме от Иван да ни последва в епичната ни четиридневна сватбена фиеста и ефекта беше невероятен. Получихме повече, от това което очаквахме като отношение, качество на обслужването и готов продукт. Иван ни следваше на моминското и ергенското парти, в деня на сватбата, на следсватбеното парти, както и имахме отделна романтична фото сесия във Варна. До ден днешен не можем да повярваме,че той се съгласи да отдели всичкото това време и внимание. Искрено сме му благодарни, понеже запечата всичките ни чудесни, луди, романтични и весели сватбени спомени в снимки, с които се гордеем и показваме на всички. В негово лице открихме не само професионалиста, от когото се нуждаехме , но и един приятел за цял живот, на който ще се доверим за увековечаването на всичките ни бъдещи семейни поводи. Благодарим ти, Ванка !!!

 

Antoniya & Jay

Сватбена фотография

Професионална сватбена фотография Русе и Варна

Изключително сме щастливи, че избрахме Иван Атанасов да бъде с нас в най-специалния ни ден - нашата сватба! Той успя да улови и запечата всички наши чувства и емоции, които и до днес при разглеждане на албума, карат нас и нашите близки да почувстваме отново вълненията на сватбения ни ден!
Благодарим още веднъж за професионализма, вдъхновението и за това, че излезе от възприетата рамка и запечата най-невероятните моменти, за които не сме и подозирали!

Ина и Явор

Фото сесия и снимане на цялата сватба

Този ден е един от най специалните и приказни в живота ми и ИВАН АТАНАСОВ е един от виновниците за това. Сватбата ми беше една приказка надявам се без край. Благодаря ти, Ванко!

Петранка Димитрова Неделчева

Сватбена фотосесия

Иван Атанасов успя да пресъздаде вълшебството на нашия сватбен ден. Сега всеки един прекрасен миг от най-важният ден в живота ни е запечатан завинаги. Препоръчвам на всеки да се възползва и от сватбената арт фотосесия, освен че си прекарахме чудесно, получихме едни от най-прекрасните кадри, които ще гледаме с умиление на старини и ще показваме на децата си, ние се сдобихме и с приятел - Благодарим ти, Ванка, за прекрасните снимки :))))

Мария Керчева

Професионална фотосесия

Работили сме с редица фотографи, но сме изключително доволни от последните ни проекти с Иван Атанасов. Отношението на фотографа по време на фотосесиите е чудесно. Благодарение на Иван фотосесиите преминават изключително забавно и за максимално кратко време, а крайният резултат е отличен. Правили сме както групови, така и индивидуални снимки на екипи в работно облекло в процес на работа. Професионализъм, старание, индивидуално отношение и съобразяване със специфичните изисквания на клиента са думите, с които бих определила неговата работа. Препоръчвам го както за лични и празнични фотосесии, така и за фирмени проекти.

Галина Иванова
First Online Solutions Ltd

Сватбена фотография

Сватбена фотография в Русе и Варна

Много сме доволни от снимките,които ни направи Иван Атанасов, получиха се страхотни, денят ни стана още по специален. Всеки, който ги е гледал се изказва страхотно за тях. Благодаря и за работата и за отношението му, страхотен професионалист. Ако се омъжвам втори път пак ще избера него:)))

Галина Димитрова

Моята сватба

Изключително голям професионалист, не съжалявам, че избрах Иван за най-важния ден в живота ми. Предразположи ме така,че да забравя за всяко притеснение по време на снимките и мисля,че се получиха страхотни кадри 🙂 и пак
БЛАГОДАРЯ много

Диана Моллова